AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrik trafosu görmek

Kahve falında elektrik trafosu görmek

Kahve falında elektrik trafosu görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elektrik trafosu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden farkınız sizin istediğinizi almış olmanız olacak.

Kahve falında elektrik trafosu görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında trafo direği görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine alamet eder.

Kahve falında trafo patlaması görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına yorulur.

Kahve falında trafo görmek doğru olanı seçeceğine, başarısının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elektrik kablosu bağlamak dertlerin uzaklaştırılacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elektrikli battaniye görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına yorulur.

Kahve falında elektrik süpürgesi hediye almak işlere nazar değeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elektrikçi görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir