AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafo patlaması görmek

Kahve falında trafo patlaması görmek

Kahve falında trafo patlaması görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor günler geçirileceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında trafo patlaması gördüyseniz:

  • Ya da tebrik gerektiren durumlar oluşabilir.

Kahve falında trafo patlaması görmek işlerin yolunda gideceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına yorulur.

Kahve falında trafo direği görmek mutluluk dolu haberler alacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına rivayet eder.

Kahve falında elektrik trafosu görmek onların bir adım önüne geçeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında trafo görmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kamyon patlaması görmek afiyette olacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sivilceyi patlatmak falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine delalettir.

Kahve falında lağım patlamış görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzündeki sivilceyi patlatmak yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir