AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafo direği görmek

Kahve falında trafo direği görmek

Kahve falında trafo direği görmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine alamet eder.

Kahve falında trafo direği gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında trafo direği görmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, rahat şekilde geçineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elektrik trafosu görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına işarettir.

Kahve falında trafo görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında trafo patlaması görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek direğe tırmanmak halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında direk yıkıldığını görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında direğin tepesine çıkmak istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun direk görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir