AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrik kablosu bağlamak

Kahve falında elektrik kablosu bağlamak

Kahve falında elektrik kablosu bağlamak yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, umduklarını bulamayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elektrik kablosu bağlamak gördüyseniz:

  • Mevcut hataları yakalamaya çalışmayı bırakıp, size yardım etme ihtimali olan kişileri bulmanızda fayda var.

Kahve falında elektrik kablosu bağlamak kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında elektrik kablosu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elektrik kablosunun yandığını görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında elektrik kablosunu kesmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kablo bağlamak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında kablo kesmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ceyran kablosu görmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kablo teli görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir