AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrikçi görmek

Kahve falında elektrikçi görmek

Kahve falında elektrikçi görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, mal sahibi olacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında elektrikçi gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında elektrik hattı görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elektrik çarpmasından kurtulmak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elektrik akımına kapılmak sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında elektrikli bisiklet görmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, kendi işini açacağına işarettir.

Kahve falında elektrik anahtarı görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, sıkıntıların azalacağına rivayet eder.

Kahve falında elektrik lambası görmek moralinin yükseleceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında elektrik süpürgesi satın almak işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, varolan borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elektrikli ocak görmek zorlukları aşacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir