AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafo görmek

Kahve falında trafo görmek

Kahve falında trafo görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında trafo gördüyseniz:

  • İşyerinizdeki stresli ortamın verdiği huzursuzluk nedeniyle evinizde sinirsel patlamalar yaşayabilir, eşinize karşı kırıcı olabilirsiniz.

Kahve falında trafo direği görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında trafo görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında trafo patlaması görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında elektrik trafosu görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir