AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrik fişini çekmek

Kahve falında elektrik fişini çekmek

Kahve falında elektrik fişini çekmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında elektrik fişini çekmek gördüyseniz:

  • Etki altında kalmaya açıksınız.

Kahve falında elektrik fişini çekmek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, lüksünün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elektrik fişi görmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ütüyü fişte unutmak aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında fiş fatura görmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, büyük paralar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kasa fişi görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında prize fiş takmak sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemek fişi görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında alışveriş fişi görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir