AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneni üzmek

Kahve falında anneni üzmek

Kahve falında anneni üzmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, zorlukların günden güne artacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneni üzmek gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenerek yapacağınız bir şey büyük beğeni kazanabilir.Eğer işi hafife almaz da üzerine giderseniz ilerde çok önemli olabilecek bazı gelişmeler başlayabilir.

Kahve falında anneni üzmek işlerin yeni kapılar açacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında anne babayı üzmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, parasına da para ekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını üzmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini üzmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi üzmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini üzmek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen annenin tekrar öldüğünü görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesiyle babasının kavga ettiğini görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, mutsuz ve üzgün olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir