AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını üzmek

Kahve falında arkadaşını üzmek

Kahve falında arkadaşını üzmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını üzmek gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğini veya girişiminizi ilerlediği hızın dışına çıkarma arzunuz geri tepebilir.

Kahve falında arkadaşını üzmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini üzmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi üzmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini üzmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına delalet eder.

Kahve falında anne babayı üzmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında anneni üzmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında üniversite arkadaşlarını görmek Allah katında yükseleceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının köpeğini görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir