AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini üzmek

Kahve falında birini üzmek

Kahve falında birini üzmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, çok büyük özgüven kazanacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birini üzmek gördüyseniz:

  • Sıkıntılarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında birini üzmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğini üzmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyi üzmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını üzmek falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında anneni üzmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında anne babayı üzmek sıkıntılı günler geçireceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir