AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babayı üzmek

Kahve falında anne babayı üzmek

Kahve falında anne babayı üzmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, makama ve rızka sahip olacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne babayı üzmek gördüyseniz:

  • Unutmayın, başka taraflarda işler kötü giderken insanın her zaman yaslanabileceği sağlam duvar, yakın dostlarıdır.

Kahve falında anne babayı üzmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında anneni üzmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında birini üzmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını üzmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini üzmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyi üzmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında anne ve babanın hacca gittiğini görmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve babasını öldüğünü görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir