AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini üzmek

Kahve falında sevdiğini üzmek

Kahve falında sevdiğini üzmek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini üzmek gördüyseniz:

  • Hayata olumlu bakarsanız hayatta size gülümseyecek.

Kahve falında sevdiğini üzmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi üzmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını üzmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında birini üzmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında anne babayı üzmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine delalet eder.

Kahve falında anneni üzmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin seni sevdiğini görmek bahtının güzelleşeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiden hamile kalmak çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir