AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesiyle babasının kavga ettiğini görmek

Kahve falında annesiyle babasının kavga ettiğini görmek

Kahve falında annesiyle babasının kavga ettiğini görmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, dertlerinin sona ereceğine, başarı ve zafer kazanacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, doktordan doktora koşturacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında annesiyle babasının kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkıyorsunuz.

Kahve falında anne babasının kavga ettiğini görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına delalet eder.

Kahve falında anneyle babanın kavga ettiğini görmek farklı iş kollarına ulaşacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve babanın kavga ettiğini görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne ve babasının kavga ettiğini görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında anne babanın kavga etmesini görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesiyle babasının kavga ettiğini görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına yorulur.

Kahve falında anne babanın kavga ettiğini görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayla kavga ettiğini görmek çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir