AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi üzmek

Kahve falında sevgiliyi üzmek

Kahve falında sevgiliyi üzmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, ekmeğinin çoğalacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, hatalı yollara sapılacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi üzmek gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise, sizin sandığınız gibi kazanç getirmeyecek.

Kahve falında sevgiliyi üzmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına yorulur.

Kahve falında anneni üzmek işlerinin başarılı olacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında anne babayı üzmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birini üzmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini üzmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını üzmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında artistle sevgili olmak sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilini başkasıyla elele görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir