AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrik direğinin yandığını görmek

Kahve falında elektrik direğinin yandığını görmek

Kahve falında elektrik direğinin yandığını görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, arkadaştan görülecek faydaya, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında elektrik direğinin yandığını gördüyseniz:

  • Herkes için her şey olmaya çalışıyorsanız bunun mümkün olmadığını görmeniz gerekebilir.

Kahve falında elektrik direğinin yandığını görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında elektrik direğini görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında elektrik direği görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, alkış alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elektrik direğinin devrildiğini görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında direk dikmek hayırlı haberler alınacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında direğe çıkmak daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz direk görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza işarettir.

Kahve falında direk taşımak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir