AnaSayfa / Genel / Kahve falında direk taşımak

Kahve falında direk taşımak

Kahve falında direk taşımak manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, nefsine yenileceğine yorulur.

Kahve falında direk taşımak gördüyseniz:

  • Başarılı olacağınız yöne giriş yaptınız veya o yöne doğru yönlendiriliyorsunuz.

Kahve falında direk taşımak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına delalettir.

Kahve falında balkon direği görmek başarısızlıklara düşeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına inanılır.

Kahve falında elektrik direğini görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil direk görmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında elektrik direği görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına tabir olunur.

Kahve falında direk dikmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında direk yıkıldığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına inanılır.

Kahve falında taş direk görmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir