AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz direk görmek

Kahve falında beyaz direk görmek

Kahve falında beyaz direk görmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz direk gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizde sıkıntılı durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz direk görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında direk taşımak alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Kahve falında beton direk görmek günahlara, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında demir direk dikmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine alamet eder.

Kahve falında ağaç direk görmek sevgisinin artacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek direğe tırmanmak ekmeğini alın teri ile kazanacağına, yeni bir yola gireceğine delalet eder.

Kahve falında demir direk görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında ev direği görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir