AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrik direğinin devrildiğini görmek

Kahve falında elektrik direğinin devrildiğini görmek

Kahve falında elektrik direğinin devrildiğini görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, geç de olsa huzura erileceğine delalettir.

Kahve falında elektrik direğinin devrildiğini gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Kahve falında elektrik direğinin devrildiğini görmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elektrik direğini görmek huzurunun artacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elektrik direğinin yandığını görmek işlerinin kötüleşeceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında elektrik direği görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz direk görmek insanları sakinleştireceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında direk yıkıldığını görmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında trafo direği görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemi direğine çıkmak kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir