AnaSayfa / Genel / Kahve falında direğe çıkmak

Kahve falında direğe çıkmak

Kahve falında direğe çıkmak saygınlık elde edeceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, bilincin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında direğe çıkmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizde devinim sizi bir hayli zorluyor.

Kahve falında gemi direğine çıkmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek direğe çıkmak hayatının düzene gireceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına rivayet eder.

Kahve falında direğin tepesine çıkmak düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında direğe çıkmak daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir direğe çıkmak üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, şansının kendisinden yana gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil direk görmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beton direk görmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Kahve falında ev direği görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir