AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrik direğini görmek

Kahve falında elektrik direğini görmek

Kahve falında elektrik direğini görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, yollarının açılacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine tabir olunur.

Kahve falında elektrik direğini gördüyseniz:

  • Daha ılımlı bir yaklaşım tercih etmenizde fayda var.

Kahve falında elektrik direği görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında elektrik direğini görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında elektrik direğinin devrildiğini görmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında elektrik direğinin yandığını görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, dertlerinin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında demir direk görmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek direğe tırmanmak umutlarının biteceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına delalettir.

Kahve falında direğin tepesine çıkmak her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında balkon direği görmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir