AnaSayfa / Genel / Kahve falında direk dikmek

Kahve falında direk dikmek

Kahve falında direk dikmek kurulan hayallerin yıkılacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında direk dikmek gördüyseniz:

  • En iyisi en az gayret gösterilecek yolu seçmek olacak gibi duruyor.

Kahve falında demir direk dikmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında direk dikmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, eşi ile problemler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında taş direk görmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına yorulur.

Kahve falında elektrik direğinin devrildiğini görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, ancak yılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında trafo direği görmek maddi konularda kayıplar olacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına yorulur.

Kahve falında direğin tepesine çıkmak sorunlarının azalacağına, kederlerinin son bulacağına delalettir.

Kahve falında direğin yıkıldığını görmek hayallere kavuşulacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında direk yıkıldığını görmek bunun da fal sahibine sorun olacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir