AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortuma kapıldığını görmek

Kahve falında hortuma kapıldığını görmek

Kahve falında hortuma kapıldığını görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine, malların artacağına, endişelerini silip atacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine delalettir.

Kahve falında hortuma kapıldığını gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz gerekiyorsa durmayın.

Kahve falında hortuma kapılmak yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hortuma kapıldığını görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalgaya kapılmak sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında şelaleye kapılmak eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu suya kapılmak yaptığı her işle adından söz ettireceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insanların sele kapıldığını görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun sele kapıldığını görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rüzgara kapılmak sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir