Kahve falında arabanın sele kapıldığını görmek

Kahve falında arabanın sele kapıldığını görmek zengin için yoksulluğa, haberler alacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, insanların takdirini kazanacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına yorulur.

Kahve falında arabanın sele kapıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için karşı tarafın hamle yapmasını bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında arabanın sele kapıldığını görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Kahve falında sele kapıldığını görmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının sele kapıldığını görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sele kapıldığını görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, aksiliklerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında insanların sele kapıldığını görmek işlerinden feragat edeceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında arabayla sele kapılmak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun sele kapıldığını görmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sele kapılmak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir