AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortuma kapılmak

Kahve falında hortuma kapılmak

Kahve falında hortuma kapılmak zorluklarını aşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, iş hayatında rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında hortuma kapılmak gördüyseniz:

  • Gerçekleri araştırmanız veya gerçeklerle yüzleşmeniz daha doğru hareket etmenizi ya da kendi yararınıza anlaşmalar yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında hortuma kapılmak aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hortuma kapıldığını görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında insanların sele kapıldığını görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derede akıntıya kapılmak hastalıkların yakınına uğramayacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu sele kapılmak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına inanılır.

Kahve falında sel suyuna kapılmak iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suya kapılmak elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine tabir olunur.

Kahve falında akıntıya kapıldığını görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir