AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektriğe kapılmak

Kahve falında elektriğe kapılmak

Kahve falında elektriğe kapılmak sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, bolluk içinde yaşamaya, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında elektriğe kapılmak gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarına odaklanmalısınız.

Kahve falında elektrik akımına kapılmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, keyifli hale geleceğine işarettir.

Kahve falında elektriğe kapılmak neşeli zamanların yaşanacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında nehire kapılmak haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kendisini çok yıpratacağına delalettir.

Kahve falında girdaba kapılmak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurda sele kapılmak dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, inancından ödün vereceğine yorulur.

Kahve falında denize kapılmak yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalgalara kapılmak huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akıntıya kapılmak hayallerini gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir