AnaSayfa / Genel / Kahve falında eldiven taktığını görmek

Kahve falında eldiven taktığını görmek

Kahve falında eldiven taktığını görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet eder.

Kahve falında eldiven taktığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda sizi teşvik eden ya da baştan çıkartmaya çalışan kişiler zamanınızı boşa harcamanıza veya ekstra masraflara neden olabilir.

Kahve falında eldiven taktığını görmek kazancının sürekli artacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına delalet eder.

Kahve falında elinde eldiven görmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına işarettir.

Kahve falında yırtık eldiven görmek hayallerine ulaşacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni eldiven görmek kötü işlere girmeyeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden eldiven almak sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, kazancının helal para olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah deri eldiven giymek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında mutfak eldiveni görmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında eline eldiven takmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir