AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden eldiven almak

Kahve falında birinden eldiven almak

Kahve falında birinden eldiven almak kalbini kıracağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, kendisini korumaya alacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına işarettir.

Kahve falında birinden eldiven almak gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yeniden yapılması gerekebilir ya da yeniden yapılması gerektiği söylenen şeylerin yeniden yapılmasına gerek olmayabilir.

Kahve falında eline eldiven takmak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında ameliyat eldiveni giymek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında örgü eldiven görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ıslak eldiven görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında eldiven dikmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli eldiven görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında eldiveni görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah eldiven giymek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir