AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde eldiven görmek

Kahve falında elinde eldiven görmek

Kahve falında elinde eldiven görmek kurtuluşa kavuşacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, yardımının olacağına, zenginliğinin artacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine delalettir.

Kahve falında elinde eldiven gördüyseniz:

  • Ev, aile ya da iş konuları ihmale gelmeyebilir, kendinize mutlaka zaman ayırmalısınız.

Kahve falında elinde eldiven görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eline eldiven takmak kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, hayat boyu desteği olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulaşık eldiveni görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında mutfak eldiveni görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz eldiven takmak işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında kaleci eldiveni görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, birikiminin artacağına rivayet eder.

Kahve falında eldiven taktığını görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hediye eldiven almak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir