AnaSayfa / Genel / Kahve falında eldiven satmak

Kahve falında eldiven satmak

Kahve falında eldiven satmak bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine yorulur.

Kahve falında eldiven satmak gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileriniz veya romantizm yaşam tarzınızda olumlu değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında eldiven satmak galibiyetlerinin artacağına, huşu içinde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında kına eldiveni takmak iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik eldiveni görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eldiven takmak sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına delalettir.

Kahve falında ameliyat eldiveni giymek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, gönül kapılarını açacağına alamet eder.

Kahve falında kirli eldiven görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında bere eldiven görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine yorulur.

Kahve falında siyah eldiven takmak borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir