AnaSayfa / Genel / Kahve falında bere eldiven görmek

Kahve falında bere eldiven görmek

Kahve falında bere eldiven görmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında bere eldiven gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle ya da arkadaşlarınızla keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında bere ve eldiven görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalettir.

Kahve falında bere eldiven görmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine rivayet eder.

Kahve falında başına bere takmak yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine alamet eder.

Kahve falında bere şapka görmek kişiye hep umut olacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında atkı ve bere görmek eski bir davanın tekrar açılacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına yorulur.

Kahve falında yüzünü yara bere içinde görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz atkı bere görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı bere görmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir