AnaSayfa / Genel / Kahve falında elden bıçak almak

Kahve falında elden bıçak almak

Kahve falında elden bıçak almak sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, rahatının yerine geleceğine, güzelliklerle dolacağına, içine kapanacağına inanılır.

Kahve falında elden bıçak almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya bağlantılarınız yetersiz olsa bile, iş birliklerinize odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında elden bıçaklanmak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Kahve falında elden bıçak almak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına yorulur.

Kahve falında elden iğne olmak duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla elden vurulmak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında elden tutmak hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elden para vermek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elden anahtar almak yorgun ve hasta hissedeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elden kıymık çıkarmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir