AnaSayfa / Genel / Kahve falında elden para almak

Kahve falında elden para almak

Kahve falında elden para almak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında elden para almak gördüyseniz:

  • Her şey gerçekten yerli yerine oturuyor veya bozulmaya başlıyor.

Kahve falında elden para vermek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine delalettir.

Kahve falında elden para almak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elden kağıt para almak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elden vurulmak tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında silahla elden vurulmak bilgiyle donanacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında elden iğne çıkarmak sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına alamet eder.

Kahve falında elden kıymık çıkarmak beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elden bıçak almak yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir