AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ elde yara görmek

Kahve falında sağ elde yara görmek

Kahve falında sağ elde yara görmek sorunlarının artacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, yapılan işte ustalaşılacağına yorulur.

Kahve falında sağ elde yara gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı seyahatleri, eğitim, bilişim, hukuk, ticaret, medya, elektrik elektronik veya ulaştırma başlıklı konular ön plana çıkmaya başlıyor.

Kahve falında sağ elde yara görmek iş kaybı yaşanacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sağ elde yüzük görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine yorulur.

Kahve falında sağ elde alyans görmek sıkıntıların büyüyeceğine, işlerin günden güne açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ elde kına görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, ele geçen kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında sağ elde altın yüzük görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol elde yara görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elde yüzde yara görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine işarettir.

Kahve falında elde yara çıktığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir