AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde yara çıktığını görmek

Kahve falında elde yara çıktığını görmek

Kahve falında elde yara çıktığını görmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, iyilik ve güzellik bulacağına, takdir toplayacak işler yapacağına inanılır.

Kahve falında elde yara çıktığını gördüyseniz:

  • Belli esaslarında yapılacak değişiklikler, bazı anlaşma veya düzenlemelerin rahatlamasını sağlayabilir.

Kahve falında elde yara çıktığını görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağ elde yara görmek mutluluğa ve neşeye, birçok dedikoduya maruz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında elde yüzde yara görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında sol elde yara görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında elde siğil çıktığını görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudunda yaralar çıktığını görmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında yüzde yara çıktığını görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağında yara çıktığını görmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir