AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde tutmak

Kahve falında elde tutmak

Kahve falında elde tutmak güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında elde tutmak gördüyseniz:

  • Söylenmemesi gereken sözleri söylememek veya dile getirilmemesi gereken konuları dile getirmemek yüksek dozda enerji gerektirebilir.

Kahve falında ayakkabıyı elde tutmak başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elde kuran tutmak sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında güvercin elde tutmak hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elde tutmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elde balık tutmak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine delalet eder.

Kahve falında yılanı elde tutmak tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elde bıçak tutmak kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında elde dövme görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir