AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı elde tutmak

Kahve falında yılanı elde tutmak

Kahve falında yılanı elde tutmak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yılanı elde tutmak gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden fazlası için söz vermeniz sinirlerinizi yıpratabilir.

Kahve falında yılanı elde tutmak arabuluculuk yapılacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında güvercin elde tutmak sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine işaret eder.

Kahve falında elde kuran tutmak yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elde balık tutmak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında elde tutmak verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabıyı elde tutmak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında elde bıçak tutmak onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında elde hamur açmak dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir