AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin elde tutmak

Kahve falında güvercin elde tutmak

Kahve falında güvercin elde tutmak çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında güvercin elde tutmak gördüyseniz:

  • Tecrübelerinize güvenin.

Kahve falında güvercin elde tutmak büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elde tutmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında elde balık tutmak sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında elde bıçak tutmak isteklerinize kavuşacağınıza, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıyı elde tutmak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elde kuran tutmak sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yılanı elde tutmak haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz güvercin tutmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir