AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıyı elde tutmak

Kahve falında ayakkabıyı elde tutmak

Kahve falında ayakkabıyı elde tutmak işinin en iyisi olacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, güç alacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabıyı elde tutmak gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı değişiklikler yapılması veya parasal konularla uğraşılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında ayakkabıyı elde tutmak kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında elde kuran tutmak daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elde tutmak iş hayatında çok zarar edileceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında güvercin elde tutmak gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında elde bıçak tutmak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı elde tutmak çalışılan firmanın atağa geçeceğine, refah içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elde balık tutmak çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elde yüzde yara görmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir