AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde bıçak tutmak

Kahve falında elde bıçak tutmak

Kahve falında elde bıçak tutmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine delalet eder.

Kahve falında elde bıçak tutmak gördüyseniz:

  • İlginizi çekmiş veya ilgi alanınıza giren bir konuda girişimde bulunmadan önce olası tüm sonuçları hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında elde bıçak tutmak sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elde bıçak görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine inanılır.

Kahve falında elde tutmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında elde kuran tutmak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize yorulur.

Kahve falında elde balık tutmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin elde tutmak ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı elde tutmak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabıyı elde tutmak sorunlarının azalacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir