AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde kuran tutmak

Kahve falında elde kuran tutmak

Kahve falında elde kuran tutmak çok huzurlu bir duruma geleceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kendisini eve kapatacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında elde kuran tutmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda, işlerinizde veya girişimlerinizde eksiklikler ya da atladığınız yerler olabilir.

Kahve falında elde kuran tutmak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabıyı elde tutmak verdiği emeklerin boşa gideceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında elde tutmak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine yorulur.

Kahve falında elde bıçak tutmak üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında yılanı elde tutmak çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elde balık tutmak elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine inanılır.

Kahve falında güvercin elde tutmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elde kuran görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir