AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta nasır görmek

Kahve falında ayakta nasır görmek

Kahve falında ayakta nasır görmek fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, varolan borçların ödeneceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta nasır gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalı çünkü en karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Kahve falında ayaktan nasır koparmak hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına alamet eder.

Kahve falında ayaktan nasır çıkarmak sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakta nasır görmek pek çok olumlu gelişmelere, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında nasır sökmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nasır çıktığını görmek afiyete ereceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nasırlı el tutmak hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, yokluk içine düşeceğine inanılır.

Kahve falında elde nasır görmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına inanılır.

Kahve falında nasır aldırmak mutsuz ve moralsiz olacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir