AnaSayfa / Genel / Kahve falında nasır çıkarmak

Kahve falında nasır çıkarmak

Kahve falında nasır çıkarmak problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında nasır çıkarmak gördüyseniz:

  • Başka kişilerin sorunları veya kötü durumları nedeniyle kendinizi kötü hissetmeniz gerekmiyor.

Kahve falında ayaktan nasır çıkarmak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında nasır çıkarmak hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine yorulur.

Kahve falında ayağında nasır çıktığını görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında nasırlı ayak görmek işte de mutlu olunacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Kahve falında nasır görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, dualarının kabul olacağına inanılır.

Kahve falında ayak altında nasır görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında nasır aldırmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına işaret eder.

Kahve falında ayak nasırı temizlemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir