AnaSayfa / Genel / Kahve falında nasır aldırmak

Kahve falında nasır aldırmak

Kahve falında nasır aldırmak yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, rütbesinin yükseleceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında nasır aldırmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır düşlediğiniz veya planladığınız hedefleriniz için çalışmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında nasır aldırmak maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, başarıları ile konuşulacağına işarettir.

Kahve falında nasır sökmek çevresindekilerle arasının açılacağına, insanlara öncülük edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nasır çıkarmak çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, dualarının karşılığını alacağına işarettir.

Kahve falında nasırlı el tutmak aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına yorulur.

Kahve falında ayakta nasır görmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde nasır görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında nasırdan kurtulmak sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında elde nasır görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir