AnaSayfa / Genel / Kahve falında nasır kesmek

Kahve falında nasır kesmek

Kahve falında nasır kesmek ondan faydalanacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, kısmetlerin artacağına alamet eder.

Kahve falında nasır kesmek gördüyseniz:

  • Boşa para harcamak sevdiğiniz kişiyle aranızda sorun yaratabilir.

Kahve falında nasır kesmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında ayağında nasır çıktığını görmek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına inanılır.

Kahve falında ayak altında nasır görmek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayaktan nasır çıkarmak kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına delalettir.

Kahve falında nasırdan kurtulmak eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, yaşanan yokluğun biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elleri nasırlı görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde nasır görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında ayak nasırı temizlemek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir