AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde kuran görmek

Kahve falında elde kuran görmek

Kahve falında elde kuran görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında elde kuran gördüyseniz:

  • Sabah saatleri gerginlikler yaşamaya müsaitsiniz.

Kahve falında elde kuran görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında elde kuran tutmak yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine inanılır.

Kahve falında elde kağıt para görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında elde balık tutmak yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına delalet eder.

Kahve falında elde etmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Kahve falında iki elde kına görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına inanılır.

Kahve falında elde karınca görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına delalettir.

Kahve falında elde beyaz gül görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir