AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde ekmek görmek

Kahve falında elde ekmek görmek

Kahve falında elde ekmek görmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, bir sınavdan geçileceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, umutlarının biteceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında elde ekmek gördüyseniz:

  • Tamamlayıcı, sağlamlaştırıcı veya onarıcı fikirleriniz olabilir.

Kahve falında elde ekmek görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol elde alyans görmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elde sivilce görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında sol elde kan görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine yorulur.

Kahve falında elde fazla parmak görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, zenginliğe işaret etmektedir.

Kahve falında dişleri elde görmek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elde kına görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elde et görmek itibar kaybedeceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir