AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol elde alyans görmek

Kahve falında sol elde alyans görmek

Kahve falında sol elde alyans görmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, zor günlerin geride kalacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sol elde alyans gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen ya da yavaşlatan kişiler olabilir.

Kahve falında sol elde alyans görmek kazançlarının gittikçe azalacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol elde altın yüzük görmek parasal durumun düzeltileceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında sol elde yüzük görmek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, gülen yüzünün solacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol elde kan görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına inanılır.

Kahve falında sol elde yara görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında sol elde kına görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, en gösterişli arabalara bineceğine işaret eder.

Kahve falında sağ elde alyans görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, parasını ve işini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol parmağa alyans takmak söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir