AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde et görmek

Kahve falında elde et görmek

Kahve falında elde et görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, her zaman sevgi göreceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında elde et gördüyseniz:

  • Düşünülmeden edilmiş sözler veya zamansız ya da zararsız görünen yorumlar bir anda herkes tarafından duyulabilir.

Kahve falında elde et görmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, paraya ve mala kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elde dikiş dikmek kısmetlerinin çoğalacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine delalettir.

Kahve falında elde hamur görmek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında elde sigara söndürmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında elde kırmızı gül görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elde ekmek görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında elde fazla parmak görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elde akrep görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir