AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde kına görmek

Kahve falında elde kına görmek

Kahve falında elde kına görmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, büyük hatalar yapacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında elde kına gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalara girmemeye çalışın.

Kahve falında sol elde kına görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, ulvi kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki elde kına görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine yorulur.

Kahve falında elde kına görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, umutlarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında sağ elde kına görmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında elde bebek görmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elde göz görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına işarettir.

Kahve falında elde çiçek görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elde para görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir