AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde sivilce görmek

Kahve falında elde sivilce görmek

Kahve falında elde sivilce görmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, bir hastalığa maruz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında elde sivilce gördüyseniz:

  • Maddi bazı yeni kaynaklar bulmanız mümkün olabilir.

Kahve falında elde sivilce görmek işini kaybedeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elde kuran tutmak çaresizliğinin büyüyeceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında elde anahtar görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elde tutmak zenginliğinin artacağına, büyük atılımlarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında elde arapça yazı görmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında elde mürekkep görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elde poşet görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, iyileşme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında elde dikiş görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir